Corlaer College

Open dag

Goed dat jij er bent!

Jij gaat straks naar de middelbare school: een grote stap en best een beetje spannend. Gelukkig sta je er niet alleen voor. Onze docenten ontvangen je met open armen. Op het Corlaer College geven we je een warme en prettige plek waar jij je thuis voelt. Een plek om plezierig te leren. Je bent van harte welkom op onze school, dus goed dat jij er bent!

Open dag

Zit jij in groep 7 of 8 en ga je binnenkort naar de middelbare school? Wil je de sfeer proeven en kijken of onze school bij jou past? Bezoek dan onze open dag!

  • Donderdag 3 februari 2022
  • Dinsdag 8 februari 2022

De open dag is ‘s avonds. De exacte tijden worden op een later moment bekendgemaakt.

Informatieavond voor ouders

Zit je zoon of dochter in groep 7 of 8 en ben je op zoek naar een school die bij hem of haar past? Bezoek dan onze informatieavond voor ouders. We vertellen je hoe het onderwijs op het Corlaer College eruitziet, hoe we je zoon of dochter tijdens zijn middelbare schooltijd begeleiden en je maakt kennis met de sfeer op onze school. Je bent van harte welkom!

  • Woensdag 8 december 2021
  • Woensdag 16 februari 2022

De informatieavond is speciaal bedoeld voor ouders van leerlingen uit groep 7 en 8 en start om 20.00 uur uur in het betreffende gebouw. Inloop vanaf 19.45 uur. 

Atheneum/havo-gebouw: Henri Nouwenstraat 8
Vmbo-gebouw: Ds. Kuypersstraat

Online informatieavond terugkijken

Dinsdag 8 december was er live een online informatieavond over het vmbo (vmbo-basis/kader, vmbo-tl en de brugklas tl/havo). Woensdag 9 december was er live een online informatieavond over de havo en atheneum. Docenten en leerlingen spraken met elkaar tijdens een tafelgesprek over het onderwijs op het Corlaer College. Bekijk onze online informatieavonden hier terug.

Video Open dag 2020

Het Corlaer College

Het Corlaer College is een christelijke school waar aandacht is voor elke leerling. Elke leerling wordt gezien en krijgt de kans om te groeien. Op het Corlaer College sta je er niet alleen voor. Onze docenten ontvangen je met open armen. We geven je een warme en prettige plek waar jij je thuis voelt. Een plek om plezierig te leren. Je bent welkom op onze school, dus goed dat jij er bent!

Wat wij belangrijk vinden als school hebben we geformuleerd in drie kernwaarden. Lees hier meer over onze kernwaarden en onze christelijke identiteit.

Heb je nog vragen? Laat het ons weten!

Stuur een e-mail naar corlaer@corlaercollege.nl of bel 033 – 2456434.